Élet-Stílus

A neten keresett magának örökbefogadó családot egy egyedülálló anya

Nem akarta magányosan tölteni a karácsonyt, ezért a neten keresett olyan családot, aki befogadná őt – és kisfiát – az ünnepekre.

„Társaságban szerettem volna tölteni a karácsonyt, nem otthon, kettesben a kisfiammal”

– kezdi Autumn Mazzitelli, aki álmában se gondolta volna, hogy a Craigslist nevű, online adok-veszek oldalra töltött hirdetésére ilyen sok család jelentkezik majd. A fiatal édesanya a Daily Starnak elmondta, nincs baja a meghitt ünnepléssel, de mivel csak néhány hónapja költözött kanadai otthonában, és még szinte senkit sem ismer, nagyon magányos.

Kép forrása: Facebook
Kép forrása: Facebook

„Az idő nagy részében annyira lefoglalnak a két gyermekem körüli teendők, hogy csak éjszaka döbbenek rá, mennyire egyedül vagyok. Karácsonykor viszont nem szerettem volna ezt érezni, ezért döntöttem úgy, hogy „örökbefogadó” családot keresek magunknak.”

Autumn a lapnak elmondta, idősebb gyermeke az ünnepeket az édesapjával tölti majd, így az értük jelentkező családokhoz – szám szerint négyhez – hároméves kisfiával megy majd.

Kép forrása: Facebook
Kép forrása: Facebook

„Nem hittem volna, hogy ilyen sokan jelentkeznek majd. Egy, legfeljebb két válaszra számítottam. Ehhez képest ma ott tartunk, hogy kénytelen voltam eltávolítani a hirdetést, ugyanis naponta (!) több száz meghívást kaptunk. Nem lehetett győzni.”

– mondja, majd hozzáteszi, a szentestét egy nagycsaládnál töltik majd, karácsony másnapját egy olyan idős özveggyel, aki szintén egyedül ünnepel, míg 26-án két idősebb asszonynál vendégeskednek majd, akik azóta járnak össze, mióta mindketten elvesztették a férjüket.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik