Élet-Stílus

Kiszel Tünde: Fáj, hogy anyukám nem láthatta az unokáját

Kevesen tudják, hogy a tévéműsorokban és a bulvársajtóban általában bohókás énjét mutató Kiszel Tünde fiatalon elvesztette a szüleit. Édesanyja és édesapja is rákban hunyt el, azóta sem tudta feldolgozni, hogy szinte egyszerre veszítette el őket.

“Édesapám híres orvosprofesszor volt, aki rengeteg embernek segített. 23 éve halt meg relatíve fiatalon, 59 évesen, nagyon hiányzik. Édesanyám pedagógus volt, nagyon közeli kapcsolatban voltunk, ő volt a legjobb barátnőm. Sokat segített, mindenben ő volt a támaszom, de sajnos őt is elvesztettem, apukám után ment el néhány évvel szintén rákbetegségben. Mindent megpróbáltunk a testvéremmel, hogy megmentsük, sokat szenvedett, többször műtötték, de sajnos semmi nem segített.

Szörnyű volt elveszteni, a mai napig nem tudtam feldolgozni. Fáj, hogy nincs, és nem láthatja az unokáját. Pont azelőtt egy évvel ment el, hogy a kislányom született. Hiszek abban, hogy ő küldte fentről”

– mondta a 24.hu-nak Kiszel.

Kiszel Tünde, édesanyja és testvére (Fotó: Facebook)
Kiszel Tünde, édesanyja és testvére (Fotó: Facebook)

A naptárairól is híres celeb már évek óta segít a rákbetegségben szenvedő gyerekeknek.

“Minden betegség szörnyű, de a rák kifejezetten alattomos. A legtöbb esetben nem okoz tünetet, vagy amikor már igen, akkor késő. Borzasztó, hogy gyerekeket is megtámad. Én is szeretnék tenni valamit ezekért a kicsikért, ezért Gergelyfi Ildikó felkérésére egy jótékonysági akcióhoz csatlakozva decemberben két alkalommal is meglátogatom néhány másik hírességgel a Tűzoltó utcai gyermekkorház onkológia osztályon fekvő gyerekeket. Adományokból összegyűjtött pénzt, ruhát, csokit, játékokat viszünk nekik, amelyekre még mindig várjuk a felajánlásokat. Hiszek abban, hogy ha egy híresség jó ügy mellé áll, az példaértékű, és talán mások is segítenek majd” – tette hozzá Kiszel Tünde.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik