Élet-Stílus

Éveken át folytatott szexuális viszonyt kiskorú unokaöccsével egy 43 éves nő

Kiskorú szexuális zaklatásáért tartóztatott le a rendőrség egy 43 éves, Peggy Phillips nevű nőt, a texasi Passadenaban. Phillips a vád szerint, több száz alkalommal feküdt le kamaszkorú unokaöccsével, 2007 és 2009 között.

Peggy Phillips (Fotó: Passadena PD)
Peggy Phillips (Fotó: Passadena PD)

Egy helyi hírcsatorna értesülései szerint, a nő 2007-ben, akkor molesztálta először az akkor 15 éves fiút, amikor az kórházban feküdt. A fiú nem sokkal később a nagynénje és a nagybátyja passadenai házába költözött, ahol folytatódott a viszonya Peggy Phillips-szel. A nő emellett számtalan “illetlen” fotót, és szöveges üzenetet küldött unokaöccse telefonjára.

A nő férje a nyomozóknak azt vallotta, hogy azért fogadták be az unokaöccsüket, mert valamilyen „zűrös szituációba” keveredett az otthonában, Dél Karolinában. A férfi azt mondta, hogy két héttel a fiú beköltözése után, rosszra fordultak a dolgok a házban, de fiú mégis velük maradt.

Peggy Phillips előzetes letartóztatásban várja a tárgyalását, az óvadékát 30 ezer dollárban (kb. 8,6 millió forint) állapította meg a bíróság.

(via Mirror)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik