Élet-Stílus

A sztoriról szól az Amerika Kapitány: Polgárháború új kisfilmje

A Marvel szuperproduciójának új videójában a cselekményről mesélő készítők mellett pár forgatási momentumot is elkaphatunk.

Két héttel az Amerika Kapitány: Polgárháború első előzetesének közzétételét követően most újabb videó jelent meg a Marvel produkciójához, melyben egy-két forgatási pillanat, illetve a hősök korábbi mozijaiból vett snitt mellett a készítőket hallhatjuk és láthatjuk, amint a film főbb motívumairól mesélnek. A tél katonája után a pajzsdobáló hős harmadik mozijának rendezését is megkapó Anthony és Joe Russo arról beszélnek, hogy a történet fő mozgatórugója a szuperhősök számára előírt regisztrációs törvény lesz, amely majd gátat szab az önbíráskodásuknak. Akárcsak a képregényekben, úgy a filmben is ez fogja megosztani és két táborra szakítani a már jól ismert karakterek csapatát.

A Marvel első embere, Kevin Feige producer mellett a Vasembert alakító Robert Downey Jr. és a Kapitányt játszó Chris Evans is megszólal a videóban, sőt: még a Polgárháborúban bemutatkozó Fekete Párduc megformálója, Chadwick Boseman is felbukkan. Miként arra Feige és Boseman rámutat: a filmben wakandai király fia, T’Challa (vagyis a Párduc) lesz az az új és misztikus karakter, aki a két leendő tábortól függetlenül kerül a történetbe. A videó vége felé még Elizabeth Olsen is előkerül és figurájáról, Skarlát Boszorkányról is szó esik, aki az Amerika Kapitány 3-ban állítólag egyre jobban megtanulja majd használni a rendkívüli képességeit. A produkció 2016. május 6-án debütál majd az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik