Élet-Stílus

Összejött exével Janza Kata

Janza Kata és Szerényi László szeptemberben szakítottak, mindketten megpróbáltak új életet kezdeni, de úgy látszik, nem bírták egymás nélkül.

A két színészt a Blikk egyik olvasója látta együtt, később ők is elismerték a lapnak, hogy felmelegítették a szerelmüket.

“Valóban kibékültünk. Már a karácsonyt is együtt tervezzük. Örülök ennek a nyugalmas időszaknak, szépek lesznek az ünnepek, még úgy is, hogy Laci karácsonykor elég sokat fog dolgozni, ugyanis szerepel Tolcsvay László Isten pénze című musicaljében. Szilveszterkor viszont rám kerül a sor. Hévízre megyek szerepelni, ahol egyébként is szívesen töltjük az időnket, ezért úgy döntöttünk, hogy Laci elkísér engem, s ott töltjük majd kettesben a szilveszert” – mondta a lapnak Janza, akit technikai probléma ejthetett ki a Sztárban sztárból.

A páros a Veled, Uram! című rockoperában jött össze három évvel ezelőtt. A próbák során szép lassan fülig belezúgtak egymásba. Akkoriban Janza Kata még együtt élt férjével, akivel közös gyerekük is született.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik