Élet-Stílus

Itt vannak az első képek az Assassin’s Creed forgatásáról

A Michael Fassbender főszereplésével készülő mozi fotóin többek között a főhős jellegzetes maskarájában feszítő színész is felbukkan.

Megjelentek az első fotók az Assassin’s Creed játékadaptáció a spanyolországi Almeria városában folyó munkálatainak helyszínéről: a felvételeken a főhőst alakító Michael Fassbender is látható, amint a Callum Lynch nevű karakterré átlényegülve, annak a játékokból ismert ruházatát viselvemászkál és nevetgél. Mellette még az állítólag a filmbéli apját játszó háromszoros Golden Globe-jelölt Brendan Gleeson is feltűnik pár képen, illetőleg a középkort idéző díszletek között forgató stábról és a harcosoknak beöltözött színészekről és/vagy kaszkadőrökről is akadnak felvételek.

A moziról egyelőre annyit tudunk, hogy a cselekménye szerint a mában pincérként dolgozó Lynch-et titokzatos alakok elrabolják, majd pedig egy Animus nevű gépbe ültetik, amelyen keresztül újra átélheti az ősei összes emlékét. Ennek során kiderül, hogy azért pécézték ki maguknak, mert a felmenői javarészt mind bérgyilkosok voltak és az őt elraboló cég rajta, illetve rajtuk keresztül akar megkaparintani egy elveszett műtárgyat. A Justin Kurzel rendezésében készülő Assassin’s Creed 2016. decemberében kerül majd a mozikba.

Galéria
INFphoto
Forrás: Daily Mail

Ajánlott videó

Olvasói sztorik