Élet-Stílus

Megható sorokkal köszöntötte lányát Szinetár Dóra

Nyolcadik szülinapját ünnepli Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán közös kislánya, Zorka. Az egykori álompár gyermekét mindkét szülője felköszöntötte közösségi oldalán is, de édesanyja sorai különösen szívhez szólóra sikerültek.

“Ma nyolc éve történt, hogy ezen a varázslatos december 7-i délutánon megszületett a mi édes, drága Kicsi Zorkánk. Hálát adok a JóIstennek, hogy a csodálatos kisfiam mellé azt is megtudhattam, milyen “lányos anyának” lenni! Hogy tudom, milyen a reggeli 15 perces ruha-választás, a csillámpóni-verseny, a “növesszükahajamatanya!”, a “beszéltessünkbarbitanya!”, az “írjunkatitkosnaplómbaanya!” És az “ugyeátjöhethárombarátnőmanya?”.

Imádtam az elmúlt 8 évünk minden pillanatát! Köszönöm, hogy ilyen nyitott, kedves, őszinte, életvidám, hangos, vicces, romantikus, okos, fantáziadús, egyszóval hálát adok érte, hogy VAN!!! Isten éltesse nagyon sokáig boldogságban, egészségben, szeretetben!!! És azokat is, akik olyan nagyon szeretik!!!” – olvasható a színésznő bejegyzése, mely mellett egy megindító anya-lánya fotó is látható.

Ma nyolc éve történt, hogy ezen a varázslatos december 7.-i délutánon megszületett a mi édes, drága KicsiZorkánk.Hálát…

Szerző: Szinetár Dóra Official Fanclub2015. december 7.

Persze a büszke apuka sem feledkezett meg az ünneplésről:

Ma pedig elindult az ünnepi sorozat! A mindjárt-nyolc-éves megtartotta szülinapi zsúrját! Volt minden, ami kell, de azt…

Szerző: Bereczki Zoltán Official Fanclub2015. december 4.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik