Élet-Stílus

Videóra vették, ahogy megmentik egy hóba fagyott kiscica életét

A mindössze néhány hónapos kölyök két, a hóban játszó kisfiúnak köszönheti az életét.

Amikor Binghamék néhány hete úgy döntöttek, idén a utahi Medve tónál töltik a hálaadás ünnepét, még nem tudhatták, milyen rendkívüli élményben lesz részük. A család ugyanis nem sokkal az érkezése után életet mentett. Egy fagyott kiscicáét, aki valószínűleg túl későn próbált meleg vackot találni a hóesésben.

Mikor hálaadás reggelén Binghamék két kisfia rátalált, a bársonytalpút már vastagon belepte a hó. Nem mozgott és nem is reagált a külvilágra. Az apa, akinek keresztnevét nem hozták nyilvánosságra, egy órán keresztül elkeseredetten próbálta visszahozni őt az életbe.

„Mindent megpróbáltunk, de úgy tűnt, nem jártunk sikerrel. Mikor a cica még egy óra után is élettelenül feküdt a kandalló előtt, abbahagytam a filmezést, mert nem akartam egy halott kisállatot videóra venni”

-magyarázta a Youtube-ra töltött, kicsit több mint egy perces felvételben készítője, Branden Bingham, az apa testvére. Hozzátette, mikor belátták, hogy a cicán nem lehet segíteni, a gyerekekkel visszamentek játszani a hóba.

„Feledtetni szerettem volna velük ezt a szomorú élményt”

-írta a férfi, aki nem hitt a szemének, mikor néhány órával később visszatértek a házba.

„A cica ezalatt a rövid idő alatt visszanyerte az eszméletét, a mozgásképességét és az étvágyát is. Sőt, ahogy az a videón is hallatszik, a hangját is.”

A család a szabadságuk ideje alatt lelkiismeretesen gondoskodott a kiscicáról, akit Lazarusnak neveztek el. Mikor hazaértek, állatorvoshoz vitték, ahol megkapta a szükséges védőoltásokat, hogy aztán a család egyik barátja fogadja őt örökbe.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik