Élet-Stílus

Véletlenül lefotózta a világ legromantikusabb eljegyzését, majd elvesztette a párt

Pedig a világ talán legszebb fotóját készítette el a témában.

Jessica Bowe hazafelé tartott Rejkjavikban – itt él ugyanis -, egy pár sör után, a havas várost fényképezgetve, ahogy szokta. Az egyik széles, de kihalt utcán megállt, hogy kattintson ott is egyet, amikor meglátott egy fiatal párt arra sétálni. Gontolta, megvárja, amíg közelebb mennek, ettől csak izgalmasabb lesz a kép. Mielőtt azonban kattintott volna, a fiú letérdelt és megkérte a lány kezét. Jessica önkéntelenül is fényképezett – csak később esett le neki, mekkora pillanatba csöppent bele.

Odaszaladt a párhoz, megkérdezni, mit szólnának, ha posztolná a képet. Michael és Fiona odáig voltak – egyébként is, de így még inkább -, a fiú Jessica Instagram-kommentje szerint remegő kézzel adta meg mailcímét, azzal, hogy mindenképpen kérik a fotót. Az azonban nem érkezett meg. Úgy tűnik, Michael kezei túlságosan remegtek: egyszerűen elírta saját címét. A férfi tudta, hogy valami nem stimmel, ezért az internethez fordult: Facebookon tette közzé a fotót a “bűntény színhelyéről”, remélve, hogy így megtalálja a nőt. “Ha nem jön össze, ilyen az élet. Így is nagyon szerencsés vagyok” – írta.  

Dear Internet. Last night I proposed to Fiona Newlands in Iceland. A random woman took our picture as it happened (we…

Szerző: Michael John Kent2015. november 28.

Közben Jessica sem tétlenkedett: a Reykyavík Grapevine nevű helyi laphoz fordult. Általában unalmas dolgokat posztol, mesélte, macskákat, autókat, tájat, tejeskávé-habot. “Ezek után új szintre kell emelnem a fotográfiámat.” A közösségi média szokás szerint segített, íme ők hárman:

Reunited with @jrbowe, the photographer of the now infamous picture.

Michael John Kent (@themichaelkent) által közzétett fénykép, 2015. Nov 30., 04:58 PST


“Mike és Fiona amúgy fantasztikus emberek, nagyszerű humorérzékkel” – mesélte Jessica.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik