Élet-Stílus

A násznép szemével örökítette meg az esküvőt a fotós

Az ausztrál férfi 2007 óta csiszolja nem mindennapi technikáját. Azt mondja, egyre többen vevők a különlegességekre.

A fiatal koszorúslány szemében csodálatos jelenet tükröződik: a menyasszony talpig fehérben az ablak mellett áll. A távolba réved és közben felkészül az élményre, hogy hamarosan férjes asszony lesz. Peter Adams-Shawn, ahogy észreveszi a különleges pillanatot a gépe után nyúl és azonnal fotózza, amit a koszorúslány szemében lát.

Az ausztrál esküvői fotós azt mondja, a technikáját, amivel a násznép szemében tükröződve örökíti meg a legszebb pillanatokat, 2007 óta tökéletesítgeti. Hozzáteszi, a szakmát sosem tanulta: kezdetben csak a saját örömére fotózott, aztán szívességből, főleg a barátai és közeli ismerősök esküvőjén. Mikor szinte mindenhonnan pozitív visszajelzést kapott, úgy döntött kidolgoz egy saját technikát. Ez lett az az „eyescape”.

Adams-Shawn a Daily Mail ausztrál kiadásának elmondta, a szem éppen olyan mint egy domború tükör.

„A domborulat szerencsére mindenki szemében ugyanolyan, a legnagyobb kihívást nem is ez, hanem a megfelelő fényviszonyok jelentik.”

A fotós elmondja, a világ szinte minden tájáról kap már megkereséseket, ami szerinte annak köszönhető, hogy az emberek egyre nyitottabbak a különleges, egyedi megoldásokra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik