Élet-Stílus

Megszökött, és tíz kilométert gyalogolt a szerelmes tacskó, hogy lássa szíve választottját

Nagyjából tíz kilométer gyalogolt egy olasz tacskó a nápolyi Scafatiból Casolába, hogy találkozhasson szerelmével, egy másik tacskóval  – jelentette a helyi sajtó. Toto, a tacskófiú a nyáron ismerkedett meg Lilly-vel, a tacskólánnyal, amikor gazdáik egy nyaralás alatt összebarátkoztak. A két kutya első látásra egymásba szeretett, és elválaszthatatlanok lettek.

Amikor a nyaralás végeztével Toto a gazdáival együtt hazatért, az eb láthatóan lehangolt lett. „A szemei szomorúak lettek, mert nem láthatta szerelmét” – írta az olasz sajtó. Annyira nem bírta elviselni, hogy nem lehet együtt Lilly-vel, hogy egy nap fogta magát, és elszökött otthonról, és elindult megkeresni szíve választottját.

Gazdái kétségbeesve kezdték el keresni eltűnt kutyájukat, de nem jártak sikerrel. Már éppen kezdték feladni a reményt, hogy újra láthatják kedvencüket, amikor telefonhívást kaptak Lilly gazdáitól, akik közölték velük, hogy Toto ott van náluk. Az eb ugyanis tudta, hol lakik Lilly, mert korábban már volt ott náluk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik