Élet-Stílus

Kézzel készítette álmai esküvői ruháját a menyasszony

A ruha nyolc hónapig készült és a menyasszony mindössze 50 ezer forintnak megfelelő dollárt költött rá.

Azok után, hogy egész kisgyerekkora óta lelkesen horgol, az oklahomai menyasszony, Abbey Ramirez számára magától értetődő volt, hogy a menyasszonyi ruháját is ezzel a módszerrel, saját kezűleg készíti el.

Kép forrása: Buzzfeed News
Kép forrása: Buzzfeed News

„Mikor az interneten láttam egy videót egy menyasszonyról, aki egy saját készítésű ruhában állt oltár elé, úgy döntöttem, követem a példáját. Még soha nem láttam olyan gyönyörű ruhát, mint amilyen az övé volt”

-magyarázza a 23 éves amerikai nő döntése hátterét. Abbey a Buzzfeed Newsnak elárulta, a ruha 8 hónap alatt készült el, egyetlen segítsége pedig a nagynénje volt, akitől gyerekként a horgolást is tanulta.

„Az esküvő előtt persze nagyon izgultam, hogy tetszik majd a násznépnek a saját készítésű ruhám, de szerencsére felesleges volt. Egymás után kaptam a dicséreteket és ami a legfontosabb, a férjem is el volt ragadtatva a ruhától. Azt mondta, nagyon büszke rám, hogy sikerült megvalósítanom az álmomat.”

Abbey a Buzzfeed Newsnak elmondta, a ruha elkészítéséhez mindössze 50 ezer forintnak megfelelő amerikai dollárra volt szüksége.

Kép forrása: Buzzfeed News
Kép forrása: Buzzfeed News

„Az esküvőm óta rengeteg megkeresést kaptam hozzám hasonló menyasszonyoktól, akik a saját ruhájuk elkészítéséhez kértek tőlem segítséget.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik