Élet-Stílus

Kioperáltatta hat bordáját, hogy olyan lehessen, mint egy rajzfilmfigura

A 25 éves nő eddig több mint 35 millió forintnak megfelelő dollárt költött az átalakulásra. És ezzel még nincs vége.

Mióta befejezte a főiskolát és Amerikába költözött, a 25 éves Pixee Foxra még a szülei is csak nehezen ismernek rá. A svéd nő az utóbbi néhány évben több mint 10 szépészeti beavatkozáson esett át: megcsináltatta többek között az orrát, a két mellét, a fenekét és a száját is. Legutóbb néhány hete feküdt kés alá, hogy megszabadulhasson hat alsó bordájától.

 „Az utcán sokan megnéznek és olyan is van, hogy meg is szólítanak. A többség csak az elismerését akarja kifejezni, de már arra is volt példa, hogy valaki azért elegyedett beszédbe velem, mert aggódott. Egy idős nő például közölte, hogy ha így folytatom, úgy fogok kinézni, mint egy rajzfilmfigura.”

Pixee elárulja, hogy bár az asszony sértésnek szánta a hasonlatot, ő mégis bóknak fogta fel. Minden vágya ugyanis, hogy a műtétek végén úgy nézzen ki, mint kedvenc rajzfilmfigurája, Jessica Rabbit.

Kép forrása: Daily Mail
Kép forrása: Daily Mail

„Ha még otthon élnék, Svédországban, garantáltan nem néznék így ki. Ott az emberek nehezen viselik a másságot, azt, ha valaki ki akar lógni a sorból. Nem véletlen, hogy igazán sosem éreztem ott jól magamat.”

A fiatal nő azt mondja, bár orvosa szigorúan megtiltotta neki, hogy a bordaeltávolítás után kikeljen az ágyból, ő már a második nap így tett.

„Muszáj volt felpróbálnom a fűzőimet” – magyarázza, majd hozzáteszi, azért vállalkozott a beavatkozásra, hogy esélye legyen elnyerni a világ legvékonyabb derekú nőjének járó címet. (Ezt most a 78 éves Cathie Jung birtokolja, akinek dereka alig 35 centiméter.)

Pixee a műtétjei előtt - Kép forrása: Daily Mail
Pixee a műtétjei előtt – Kép forrása: Daily Mail

Pixee a Daily Mailnek adott interjújában elmondta azt is, a beavatkozások többségét a fizetéséből és a spórolt pénzéből fizette. Kivéve az utolsót, amire Instagram oldalának 70 ezer követője adta össze a pénzt.

„Bármilyen furcsa is, nagyon sokan példaképként, inspirációként tekintenek rám és ez engem is motivál. Büszke vagyok arra, amit elértem, és ameddig boldoggá tesz, addig nem is hagyom abba.”

Kép forrása: Daily Mail
Kép forrása: Daily Mail

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik