Élet-Stílus

Megrázó videóval sokkol a partydrog által megnyomorított fiú

„Nyugodtan osszátok meg ezt a bejegyzést annyi embernek, amennyinek csak tudjátok…”

Jordy Hurdes egy ausztrál srác, akit százezrek ismertek meg a napokban egy videó miatt. Alapesetben örömteli lehet vírusvideó-sztárnak lenni (feltéve, hogy nem röhög rajtad az egész világ), ez esetben viszont egy tragikus döntés kellett az ismertséghez.

A fiatalember – kortársainak jelentős részéhez hasonlóan – rendszeresen bulizik. Ilyenkor gyakran él partydrogokkal, erről tudnak családtagjai és barátai is. A legutóbbi alkalommal egy extasy-tablettát vett be, és azóta minden megváltozott: idegi / agyi károsodás érte, amitől folyamatos remegés gyötri, rángógörcsei vannak. Még nem lehet tudni, hogy állapota átmeneti, vagy örökre így kell élnie.

Jordy felvett egy videót, amelyben mindezt elmondja. A sokkoló felvételt közel 1,5 millióan látták és 60 ezren osztották meg a Facebookon.

„Kérem, kérem, kérem, ne válasszátok az „olcsó mulatságot”, mert sosem tudhatjátok, nem történik-e hasonló veletek is. Ha csak néhány ember tudatáig eljut ez az üzenet, talán megmenthetek néhány életet” – írja a megrázó videóhoz tartozó bejegyzésben.

„Nyugodtan osszátok meg ezt a posztot annyi embernek, amennyinek csak tudjátok, hogy minél többen lássák, mennyire megváltoztathatja egyetlen sima partydrog egy ember életét.”

Thank you so much for the love and support from everyone. I honestly can not believe how much the post has gone viral. Please share this video. The more that can see this. The more lives can be saved

Posted by Jordy Hurdes on Sunday, November 22, 2015

Ajánlott videó

Olvasói sztorik