Élet-Stílus

Csodás szülinappal lepte meg kedvenc étterme a 93 éves özvegyet

Az idős férfi, felesége halála óta állandó vendége a cumbriai McDonald'snak. Azt mondja, az étteremben kevésbé érzi magát magányosnak.

Azután, hogy 2013-ban elveszítette imádott feleségét, Marthat, Harry Scott magára maradt. Mivel a házaspárnak nem volt saját gyermeke, az idős férfi egyetlen kapcsolata a külvilággal a keresztlánya volt, akit vasárnaponként látogatott. Csakhogy Harrynek ez nem volt elég ahhoz, hogy ne érezze magát szörnyen magányosnak.

Néhány héttel felesége temetése után tért be először az otthonához legközelebbi, cumbriai McDonald’sba. Elmondása szerint annyira jól érezte magát az étterem munkatársai és vendégei között, hogy másnap is visszament. És onnantól kezdve minden egyes nap.

Kép forrása: metro.co.uk
Kép forrása: metro.co.uk

“A hét minden napján eljön, eszik egy Happy Meal-t és velünk tölt néhány órát. Kivéve vasárnap: akkor sosem jön, mert mindig a keresztlányát látogatja”

-nyilatkozta az étterem egyik dolgozója, Jack Holliday, aki elárulta, mikor megtudták, hogy közeledik különleges vendégük 93. születésnapja, kollégáival egy emberként döntöttek úgy, hogy meglepik őt.

“Az asztalt, ahova Harry ülni szokott lufikkal és “Boldog születésnapot!” feliratú szalagokkal díszítettük. Nagyon meglepődött, mikor meglátta.”

És Jack szerint ez csupán a megható szülinap első felvonása volt. Az étterem ugyanis a szokásos kóla és ásványvíz helyett, whiskyvel kínálta a szülinapost, aki innentől kezdve ingyen kapja majd a kedvenc menüjét is.

Kép forrása: metro.co.uk
Kép forrása: metro.co.uk

“Nem győztem törölgetni a könnyeimet, úgy meghatódtam a kedvességüktől”

-mondta a meglepetés szülinapot követően Harry, majd hozzátette, szívesen jár az étterembe, mert itt mindig talál valakit, akivel beszélgethet. De mint kiderült, az idős férfi nem csak ezért jár szívesen a gyorsétterembe:

“Nagyon szeretem az ide járó gyerekeket is. Mivel Marthaval nekünk nem lehetett saját gyerekünk, kicsit mindannyiukat a sajátomnak tekintem” – mondta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik