Élet-Stílus

A testét ajánlja egy fiatal nő, cserébe egy kirándulásért a Harry Potter parkba

Az egészséges rajongásnak megvannak a maga határai, de az a lány, aki szexuális gyönyöröket ajánl a neten annak a férfinak, aki hajlandó őt elvinni a floridai Harry Potter parkba, valószínűleg jóval túlcsúszott rajtuk.

kép: Craigslist
kép: Craigslist

Az ismeretlen nő nem árul zsákbamacskát: olyan képeket töltött fel magáról a Craigslist hirdetései közé, amiken meztelen testét csak a Potter könyvekből ismert Mardekár (eredeti nyelven Slytherin) ház emblémájával díszített térdzokni, és sál fedi.

fotó: Craigslist
fotó: Craigslist

A hirdetésben azt írja, ő nem prosti, de nagyon szeretne eljutni a Potter parkba, csakhogy nincs pénze sem a jegyre, sem az utazásra és a szállásra. Ajánlata a következő: az a férfi, aki hajlandó őt elvinni a parkba, és az út minden költségét hajlandó fizetni, annak arra a néhány napra a teljes jogú barátnője lesz. A viszonyba annyi fér bele, amennyit az úr csak szeretne: szexuális élvezetek akár napjában többször is, reggel és éjjelente.

fotó: Craigslist
fotó: Craigslist

A lány azt írja, hogy ha kölcsönös a szimpátia, akár tartós kapcsolat is kisülhet a dologból, kit tudja? Azt persze nem lehet tudni, hogy a hirdetés valós-e, vagy kamu, de tekintve, hogy mennyire népszerűek a Potter regények ihlette szexfantáziák az interneten, cseppet sem lennénk meglepve, ha előbbi volna.

(via: Metro)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik