Élet-Stílus

Kis híján meghalt a férfi, aki saját magát akarta kasztrálni

Gyerekkorától kezdve arra vágyott, hogy nő lehessen. Drágállta az operációt, ezért döntött úgy, hogy saját kezűleg szabadul meg férfiasságától.

Azután, hogy megdöbbentő történetével, a közelmúltban szerepelt egy kínai realityben, a harmincéves Li Xiongjin esélyt kapott arra, hogy valóra váltsa gyerekkori álmát, és nő lehessen.

A fiatalember, aki elmondása szerint egész kiskorától arról álmodozik, hogy nőként éli az életét, azt mondja, mindig is utálta férfias megjelenését, és a változásokat is, amik kamaszkorában végbementek a testén.

Hét évvel ezelőtt, mikor lediplomázott és elköltözött szüleitől Shenzhenben, úgy érezte itt az ideje, hogy azzá váljon, aki mindig is lenni szeretett volna. Női hormonokat kezdett szedni és bejelentkezett egy sebészhez is, aki vállalt nemváltoztató műtéteket is. Csakhogy Li itt megrekedt, a beavatkozást ugyanis túl drágának találta.

Évekig spórolt a műtétre, de három évvel ezelőtt végleg feladta a reményt, és kétségbeesésében úgy döntött, saját kezűleg szabadul meg férfiasságától. Mint kiderült az internetről fertőtlenítő és fájdalomcsillapítószereket vásárolt, valamint a műtéthez szükséges eszközöket. Csakhogy a kasztráció nem járt sikerrel.

Li pokoli fájdalmai és erős vérzése miatt kórházba került. Csak a szerencsének köszönheti, hogy nem vérzett el és halt bele a tettébe. A televíziós műsornak köszönhetően összegyűlt számára annyi pénz, amiből finanszírozhatja az átalakító műtétet.

A fiatalember elárulta, szülei a realityből értesültek a vele történtekről. Az adás után azonnal kapcsolatba léptek vele és támogatásukról biztosították őt. Az édesanyja állítólag saját magát hibáztatja, hogy nem töltött elég időt fiával, hogy észrevegye, milyen súlyos problémák gyötrik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik