Élet-Stílus

Pizzát vett feleségül a magányos orosz fiú

“A pizza nem csal meg. Nem vitatkozik. És garantáltan nem utasít el” - indokolta választását.

Bár a neve elhallgatását kérő fiatalember kérését nem hagyták jóvá se az illetékes orosz hatóságok, se az egyház képviselői, a ceremóniát így is megtartotta. Méghozzá egy tomszki pizzériában. A meglehetősen furcsa ceremónián végül nem csak barátai vettek részt, de az étterem vezetése, sőt, még a szakácsok is. A lagzi annyira jó hangulatúra sikerült, hogy a szakácsok a végén még egy, a házasságot igazoló okiratot is készítettek vendégüknek.

Kép forrása: Daily Star
Kép forrása: Daily Star

A vőlegény a helyi sajtónak elmondta, a magány vette rá a furcsa esküvőre. Megunta ugyanis, hogy évek óta hiába vár a tökéletes párra.

“A közeli barátaim többsége már évek óta házasságban él, és a többieknek is van kapcsolata. Akinek nincs, az szeretne és a házasságról álmodozik” – magyarázta a fiú.

Hozzátette, már régóta töprengett azon, milyen nő jelentené számára az ideális párt, eközben rájött, hogy az egyetlen érzés, ami – bármi történjen is – mindig állandó volt az életében, az az étel iránti rajongása és szeretete.

Kép forrása: Daily Star
Kép forrása: Daily Star

“Mikor rádöbbentem, hogy a pizza nem csal meg, nem vitatkozik és nem utasít el, ráadásul még szeretem is, úgy döntöttem, házastársamul veszek egyet.”

A lagzi végén az újsütetű férj boldogan pózolt választottjával, aminek a pizzéria szakácsai még egy, az alkalomhoz illő fátylat is készítettek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik