Élet-Stílus

Megríkatta a netezőket az idős kutya utolsó útjáról készült fotó

Libra egész életében imádott autózni. Magától értetődő volt, hogy az utolsó útjára is kocsival megy.

„Miután betöltötte a 15. életévét, Libra egészségi állapota egyre csak romlott. Állandó rohamok gyötörték, sokszor már lábra állni is alig tudott. Tudtuk, hogy itt az ideje, és úgy döntöttünk, nem tartjuk itt tovább”

-a wehippieyoustink2 nevű Reddit felhasználó ezzel a kommenttel tette közzé azt a szívbemarkoló képet, melyen Libra utolsó útját örökítették meg. Az idős kutyáról készült utolsó fotó, melyen az autó hátsó ülésén, égnek emelt orral és csukott szemmel élvezi a menetszelet, már a feltöltés napján vírusszerűen terjedni kezdett.

Kép forrása: Reddit
Kép forrása: Reddit

Több ezren lájkolták és legalább ugyanennyien kommentelték is. Leginkább gazdik, akik pontosan tudták, min ment keresztül a felhasználó, mikor úgy döntött, megszabadítja kutyáját a szenvedésektől.

„Ez a legszomorúbb dolog a világon” – írta egyikük, mire egy másik kommentelő hozzátette, a képet látva, úgy érzi, megszakad a szíve.

A kommentekre egyébként reagált a képet feltöltő felhasználó is, aki elmondta, szinte együtt nőttek fel Librával, a kutya élete része volt, mióta csak az eszét tudta.

„Életünk egyik legnehezebb döntését hoztuk meg, mikor elengedtük őt, de nem volt választásunk. Nem szerettük volna, ha a hátralevő idejét fájdalomban és szenvedésben kell töltenie.”

Wehippieyoustink2 hozzászólásában elárulta azt is, a kép nemcsak emlék, hanem valami, ami megkönnyíti a Libra nélküli napokat is.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik