Élet-Stílus

Ismerje meg Chaost és Attilát, a két kemény házőrzőt, akik örökbe fogadtak egy kismacskát

Igencsak meglepődött az oregoni Mt. Vernonban élő Tiffany Hull, amikor Chaos nevű kelpie keverék kutyája szájában egy alig egyhetes macskakölyökkel tért vissza a kertből. A kiscica, akinek még a szemei sem nyíltak ki, teljesen sértetlen volt. A nyolcéves házőrző egyáltalán nem bántotta, pedig gazdája elmondása szerint igazi vadász: korábban már madarakat és mókusokat is ölt.

Hull barátja a kiscicust akkor átrakta a kerítés túloldalára, arra gondolva, valahol ott lehet az anyja. Azonban még aznap este Chaos egy újabb kismacskával tért haza, aki végül barátaik vettek magukhoz. Másnap a pár megtalálta az először hazavitt macskakölyköt, akit ekkor már Hull és barátja befogadott – Chaos legnagyobb örömére.

Chaos

Hull elmondása szerint Chaost el sem lehetett mozdítania a Jake-nek elkeresztelt macska ideiglenes otthona, egy cipős doboz mellől. Folyamatosan őrizte a cicust, és még a család másik kutyáját, a hétéves labrador-pitbull keverék Attilát is megmorogta, amikor a közelükbe ment.

Egy héttel a macska megmentése után azonban már Attilát is odaengedte Jake-hez és azóta a két nagydarab szuka közösen nevelgeti a kiscicát: rendszeresen tisztára nyalják, hagyják, hogy a hátukon játsszon és összebújnak vele.

Attila

„Azt hiszem, előtört bennük az anyai ösztön” – mondta el Hull, aki egyébként pár hete tudta meg, hogy gyereket vár.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik