Élet-Stílus

A Facebookon próbál ráakadni haldokló férje ellopott kutyáira

A két keverék az év elején tűnt el. A feleség abban bízik, a netezők segítségével még férje halála előtt hazajuthatnak.

„A kutyák eltűnése nem tett jót az egészségének” – nyilatkozta Carol Ostell az ITV News brit hírcsatornának azután, hogy Facebook-kampányt indított a kutyák előkerítésére. A 60 éves brit nő az interjúban elárulta, a két németjuhász-husky keveréknek – Zacnek és Blunak – az év elején, a hétvégi házuk kertjéből veszett nyoma.

„Kiengedtem őket játszani, ahogy mindig. Épp az ebédjüket készítettem elő, mikor furcsa hangokra lettem figyelmes. Néhány perccel később kimentem az udvarra és próbáltam magamhoz hívni a kutyákat, de már egyikük se volt ott. Biztos vagyok benne, hogy ellopták őket” – meséli az asszony.

Kép forrása: Facebook
Kép forrása: Facebook

Carol azt is elmondta, a kutyák eltűnése nagyon megviselték nagybeteg férjét, akit néhány hónapja gyógyíthatatlan limfómával diagnosztizáltak. „Teljesen összeomlott, mikor megtudta, hogy Blu és Zac eltűnt. Rengeteg időt töltött a két kutyával, és bízom benne, hogy ha visszakapja őket, az állapota is javul kicsit” – magyarázza Carol, majd hozzáteszi, az orvosok 70 éves, egyetemi professzor férjének alig néhány hetet jósoltak.

Noha a házaspár eltűnésük után országszerte kerestette a két kutyát, eddig nem jártak sikerrel. Bíznak benne, hogy az internet segítségével a keresés több emberhez eljut. A kampányhoz néhány nap alatt 7000-en csatlakoztak.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik