Élet-Stílus

A legutálatosabb karácsonyi feladatra keres dolgozókat a Tesco

A karácsony lehet, hogy az év legszebb ünnepe, de egyben olyan feladatok tárházát nyújtja, amitől legszívesebben sikítva menekülne minden jóérzésű ember. Ezek közül is kiemelkedik egy, ami minden bizonnyal már milliónyi embert kergett az őrületbe, és heves alkoholfogyasztásba: a karácsonyfa felállításakor valamelyik szekrény mélyéről előkerülő égősor összegubancolódott kábelének szétbogozása.

Igen, ahogy azt már gondoljuk sokan sejtik, a Tesco most pont erre a feladatra keres egy nyugodt, a karácsonyszerető embert, aki mint „Tescós Karácsonyi Égősor Kibogozó” segítene „a vásárlóknak felkészülni a karácsonyra”.

A Tesco oldalán található állásajánlat szerint olyan embert keresnek, aki „képes három perc alatt háromméternyi égősor kibogozására”, emellett „barátságos, lelkes, kitartó és nyugodt”. A feladatai között megemlítik, hogy az égősorokat „szépen, gyorsan, hatékonyan és rendezetten” kell szétbogoznia. És emellett még azt is ellenőriznie kell, hogy az égők világítanak-e, és a kábel sem tört meg sehol.

Az állásra egyébként november 11-éig lehet jelentkezni, ha érdekel valakit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik