Élet-Stílus

Koporsót talált a kertjében egy nő, az Elm utcában

Ijesztő élményben volt része Halloween előtt egy texasi nőnek, akinek kertjéből egy koporsót ástak ki a ház felújítását végző munkások – jelentette a helyi sajtó. Deedee Oliveira elmondta: a munkások először azt hitték, hogy egy dobozt találtak a Misson városában, az Elm utcában álló háznál, amit a nő nemrég vásárolt meg. Azonban amikor kiemelték, kiderült, hogy nem egy sima dobozra bukkantak.

A nő elmondta: ránézésre egyértelmű volt, hogy a doboz valójában egy rozsdaette fémkoporsó, amiben csontokat is találtak. A helyszínre azonnal kihívták a helyi hatóságokat, hogy vizsgálják meg, mi van a koporsóban.

Koporsó

Oliviera már a legrosszabbra kezdett el gondolni, amikor egyik szomszédja elmondta neki, hogy az előző tulajdonosok a kutyájukat temették el a hátsó kertbe. A nő ezt először nehezen akarta elhinni, mert a koporsó túl nagy volt egy spánielnek, de végül kiderült, a szomszéd jól mondta: a koporsóban valóban kutyacsontok voltak.

A koporsót és a benne lévő csontokat a helyi önkormányzat elszállította. A szomszédok elmondása szerint nagyjából 30 éve lehettek a földben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik