Élet-Stílus

A Facebookon keresett barátokat kisfiának a kétségbeesett anya

Miután osztani kezdték a kérését, kisfiának több tucat új barátja és levelezőpartnere lett.

„A két kisfiam és én is törpeségben szenvedünk” – kezdi kétségbeesett levelét az amerikai édesanya, Molly Lautizi, majd hozzáteszi, azért kéri az internetezők segítségét, mert nemrég új államba – egy minnesotai kisvárosba – költöztek ahol az állapotuk miatt, nem zökkenőmentes a beilleszkedésük.

„Kevés, hozzánk hasonló ember él errefelé, ezért úgy döntöttem, legalább a fiaimnak megpróbálom megkönnyíteni ezt az időszakot azzal, hogy barátokat találok nekik” – mondja az édesanya.

„Főleg a nyolcéves kisfiam, Baxter az, aki hiányolja a hátrahagyott barátait, ezért szeretném, ha a net segítségével olyan, vele egykorú fiúkkal ismerkedhetne, akik szintén törpeséggel élnek.”

A Molly által írt levelet megosztotta megosztotta a giletti gyerekkórház is a Facebook-oldalán, a poszt pedig megállíthatatlanul terjedni kezdett. Szerencsére nem csak a megosztásokat és a lájkokat gyűjtötte, hanem a célját is elérte: Lautiziékkal ugyanis néhány órával később több család is felvette a kapcsolatot, akik jelezték, gyermekük szívesen barátkozna Baxterrel.

Köztük egy illinoisi család is. Lisa az elsők között jelentkezett Molly levelében, kisfa, Brayden pedig azóta több levelet is váltott Baxterrel. „Elmondhatatlanul hálás vagyok azoknak a jószívű szülőknek, akik segítettek abban, hogy a kisfiam ne érezze annyira egyedül magát. Örökre hálás leszek nekik” – mondja Molly, majd hozzáteszi, boldog, hogy a közösségi média erejét a családjuk is megtapasztalhatta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik