Élet-Stílus

Meglőtte állatorvosát, mert végzett nemváltoztató műtétet kutyáján

Megsebesített egy állatorvost egy 46 éves New Hampshire-i nő, miután az állatklinikán nem voltak hajlandóak szukává operálni kan kutyáját – jelentette a helyi sajtó. A 46 éves Tabatha Green a VCA állatkórház dolgozóinak elmondása szerint többször is telefonált, követelve, hogy hajtsák végre a „nagyon szükséges” műtétet a Sparky nevű eben. Majd miután már legalább tíz alkalommal elhajtották, személyesen jelent meg a kórháznál.

„Amikor mondtuk neki, hogy nem segíthetünk, elkezdett üvöltözni, hogy Sparky lány akar lenni” – közölte el az állatkórház recepciósa. Shelley Pearson elmondta: Green azt hajtogatta, hogy a kutyája mondta neki, hogy lány szeretne lenn. Majd a nő egy képet is elővett, amiben az eb női ruhába volt öltöztetve.

A beszámoló szerint ezt volt az a pillanat, amikor Green egy pisztolyt húzott elő, majd berohant az épületbe, és combon lőtte az ügyeletes állatorvost. A nőt a klinika hét dolgozója fogta le, míg a rendőrök kiérkeztek. Szemtanúk szerint a nő azt üvöltözte a sebesült orvosnak, hogy szerencséje van, hogy „mellélőtt”, utalva arra, hogy eredetileg az ágyékára célzott.

A nőt letartóztatták, Sparky pedig befogadókhoz került.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik