Élet-Stílus

Egy életre megtanulta a macska, hogy milyen az igazi macskajaj

Volt ön már igazán másnapos? Szörnyű érzés, nem igaz? Képzelje el, mennyire szenvedhetett az a macska, amelyik három teljes napon át szenvedett a kiadós macskajajtól. Mondjuk, ha azt vesszük, hogy előtte hetekig csak piálgatott: viszonylag olcsón megúszta a kalandot.

Claudia von Büren kétségbeesetten kereste elveszett macskáját, miután Aljosha az egyik este nem ment haza a szokásos sétája után. Aztán másnap, és azután sem. A nő tele szórólapozta a környéket, majd egész Würselent, de nem volt semmi haszna.

Másfél hónappal később, Claudia végleg lemondott arról, hogy még egyszer viszontlátja Aljoshát. Akkor azonban, egy hosszabb utazásról hazaért a szomszéd, akinek egyik első útja a boros pincébe vezetett. A macska ott részegeskedett.

Kiderült: Aljosha hetekkel korábban oda mászott be, de kijutni már nem tudott. Víz híján a végigborozta a rabságát, összesen három palacknyi folyt le a torkán. Amikor megtalálták, nagyon rossz bőrben volt: az állatorvos szerint nem sokon múlt, hogy túlélte súlyos alkoholmérgezését.

(via: Metro, Bild)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik