Élet-Stílus

A lakását árulja egy szerbiai nő, hogy legyen pénze kutyája kezelésére

Mindent képes megtenni életveszélyes állapotban lévő kutyájának megmentésére egy 35 éves szerbiai nő, aki még lakását is kész eladni, hogy ki tudja fizetni a Leo nevű eb kezelését – jelentette a helyi sajtó. A Jagodinában élő Tatjana Jankovic a Facebook-oldalán kért segítséget. A nő közölte, hogy kutyájáról kiderült, auortaszűkülettől szenved, de a szükséges beavatkozásokra nincsen pénze. Csak egy lakása van, amit kész eladni, hogy legyen elég pénze Leo meggyógyítására.

tanja04

A nő története gyorsan elterjedt a közösségi oldalon, és nem sokkal később felkapta a szerbiai sajtó is, és most már lehet, hogy nem is lesz szüksége a lakás eladására. Pár nappal később ugyanis már arról számolhatott be Facebook-oldalán, hogy ismeretlenek 12 500 dinárt (32 ezer forint) küldtek neki, amiért nem győzött hálálkodni.

A szerb sajtóban megjelent beszámolók szerint húszezer dinárra lenne szükséges a belgrádi állatorvosi kezelésekre, ami csak az első lépés lenne a kutyus teljes gyógyulásához. (Ha valaki szeretne adományozni, ide kattintva találja meg a bankszámlaszámokat, ahova utalni lehet.)

Tanja Jankovic

Ajánlott videó

Olvasói sztorik