Élet-Stílus

Cigit és sört adott fiának – elvennék tőle gyermekét

A felvételt látva felzúdult az internet: többen gyerekveszélyeztetés miatt elvennék az apától a kisfiút, de olyan is van, aki börtönbe csukná tettéért.

Sajnos a nagy botrányt kavaró, alig néhány perces felvételről viszonylag keveset tudni: egyelőre csak azt, hogy román felnőttek szerepelnek rajta és hogy egy spanyol kávézóban készült valahol a közelmúltban. A Daily Mail című brit lap szerint egy neve elhallgatását kérő román állampolgár osztotta meg a Facebookon azért, hogy nyomára akadhasson a felvételen szereplő férfiaknak.

Szerinte ugyanis, amit a felnőttek a videón szereplő kisfiúval művelnek az kimeríti a gyerekveszélyeztetés fogalmát. Ahogy azt önök is láthatják, a felnőtt férfiak először sörrel itatják a gyermeket, majd a cigarettájukból is megkínálják. A kisfiú pedig engedelmesen iszik – többször is -, sőt, szív a cigarettából is.

A Facebookra kerülése óta a felvétel villámgyorsan terjed, és hatalmas felháborodást okoz a felhasználók között.  Egyikük, Mihaela Stanciu dühös hangú kommentben követelte, hogy a gyermekvédelmi hatóság lépjen közbe, míg egy másik felhasználó kereken gyerekbántalmazásnak nevezte a látottakat és közölte, szíve szerint börtönbe zárná a férfit.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik