Élet-Stílus

Levágatta a füleit a papagájember, hogy jobban hasonlítson tollas barátaira

Vannak megszállottak, még megszállottabbak, és jóval túl rajtuk, ott van Ted Richards. Az 56 éves brit férfi, aki nem azért vágatta le a füleit, mert Vicent Van Gogh lelkivilágát szerette volna jobban megérteni, hanem azért, hogy jobban hasonlítson kedvenc élőlényeire: a papagájokra.

A színes madarak mellett Richards másik mániája a „body modification”, vagyis a testváltoztatás. Csak ő nem szilikon, botox, meg ráncfelvarrás segítségével módosítgatja a testét, hanem tetoválásokkal, piercingekkel, és újabban szikével.

A bristoli férfi füleit hatórás operáció során távolította el egy sebész. A következő lépésben Richards az orrát szeretné átalakíttatni úgy, hogy az egy papagájcsőrre hasonlítson. Rajongásig imádja ugyanis öt madarát: Ellie-t, Teklát, Timneh-et, Jake-t, és Bubit.

parrot man facebook
Ted Richards (fotó: Facebook)

„Nagyon boldog vagyok, annyira valószínűtlen ez az egész. Nem tudom abbahagyni, hogy folyton a tükröt bámuljam. Be kell vallanom, gyermekkoromban sokat csúfoltak az iskolában a füleim miatt, később hosszú hajat növesztettem, hogy eltakarjam őket. De nem ezért csináltattam. Imádom, hogy egyedi vagyok, mindig is különbözni akartam másoktól” – nyilatkozta Richards az SWNS-nek.

A férfi arról mélyen hallgat, hogy ki végezte el az operációt: az orvos ugyanis könnyen bajban találná magát, ha kiderülne. Richards azt mondja komoly, és veszélyes beavatkozás volt, de minden rendben ment, a hegei szépen, és gyorsan gyógyulnak.

A már nyugdíjas cipőgyári munkás 1976-ban, magának készítette első tetoválásait, és kezdte el piercingekkel díszíteni a testét. Azóta száztíz színes ábrát visel a bőrén, szemgolyóiba színes festéket fecskendezett, ötven testékszere mellé, díszimplantátumokat ültettetett be magának, a nyelvét pedig kettévágatta.

Ted Richards (fotó: Facebook)
Ted Richards (fotó: Facebook)

Richards a papagájain kívül egy dél-amerikai leguánnal, egy pitbullal osztja meg az otthonát, de azt tervezi, hogy barátnőjével, a testmódosításért szintén rajongó, 31 éves Suzannah-val hamarosan együtt költöznek majd Brightonba.

„Suzannah-nak van valamije, amire nekem sem soha sem volt lehetőségem. A volt párom soha sem akart gyerekeket ezért vazektómiát csináltattam. Most viszont együtt neveljük majd Suzannah két gyermekét, a nagyobbik tíz, a kisebb két éves” – monda Richards, aki azt is elárulta mi lett a levágott füleivel.

„Elajándékoztam őket valakinek, aki formalinba teszi majd őket, és kiállítja valahol. Nagyon hálás volt értük.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik