Élet-Stílus

Ez a videó garantáltan visszaadja a hitét az emberekben

Egy amerikai komikus arra volt kíváncsi, mennyire segítőkészek a környezetében élő emberek. Az eredmény még őt is meglepte.

És nem azért, mert két óráig kellett egy helyben rostokolnia, tehetetlenül, a defektes abroncsa mellett. Hanem azért, mert a segítséget végül olyasvalakitől kapta, akitől egyáltalán nem számított rá. Egy Eric nevű férfitől, aki alig három hónappal ezelőtt, egy lakástűzben mindenét elvesztette, nem mellesleg súlyosan meg is égett.

Mint kiderült, Eric épp egy orvosi vizsgálatra sietett, mikor meglátta Ryant és a lerobbant autóját. Mit sem sejtve a körülötte lévő kamerákról, elárulta, mikor először elment Ryan mellett, nem tudott megállni, mert egy kontrollvizsgálatra sietett. Mikor hazafelé is ott találta a lerobbant autót, döntött: megállt és kiszállt, hogy segítsen Ryannek.

Mikor a humorista rákérdezett – még mindig inkognitóban -, miért sietett a segítségére, Eric csak annyit válaszolt: “Néha mindenkinek kell egy kis segítség.” Miközben a defektes kereket cserélték, az égéssérült férfi elmesélte, hogy a lakástűzben minden ingósága, bútora, sőt, még a kutyája is odaveszett. Hozzátette, állandó fájdalmak gyötrik, amikre még most is erős fájdalomcsillapítókat szed.

Miután kicserélték a kereket, Ryan felfedte magát, és elárulta a meglepett Ericnek, hogy egy kísérlet részese volt. Hálájául a humorista egy X-box-szal ajándékozta meg videójáték rajongó segítőjét. Ezt követően feltetette a készült videót a Youtube-csatornájára, ahol a mai napig 5 millióan nézték meg a felvételt.

A netezőket annyira megindította Eric története, hogy elhatározták segítenek neki. Létrehoztak egy adományozó oldalt, melyen pénzt gyűjtenek, hogy támogathassák Eric orvosi számláit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik