Élet-Stílus

Tényleg csak tulajdonosa képes felemelni Thor pörölyét

Egy őrült rajongó újraalkotta a Mjölnirt. Nem egyszerű replika lett: tényleg csak az arra méltó képes megmozdítani. Le is lőjük a poént: tudomány!

Mindenki emlékszik a Bosszúállók 2 leglazább jelenetére? Tudjátok, amiben a szuperhősök egymást oltva próbálják felemelni Thor pörölyét, a Mjölnirt. Persze egyiküknek sem sikerül, hiszen erre csak az képes, aki méltó rá, hogy kézben tarthassa. Ez pedig egyedül maga Thor. (Vagy mégsem? A filmből kiderül!)

Az persze nem hír, hogy valaki otthon újraalkotta a legendás fegyvert, még ha rendkívül igényesen teszi is ezt. A rajongói replikáknak ugyanis se szeri, se száma. Most azonban egyikük szó szerint kimaxolta a témát: úgy építette meg a Mjölnirt, hogy azt tényleg csak egyvalaki tudja felemelni. Természetesen ez a valaki ő. Apró szépséghiba, hogy csak fémfelületen működik, a trükkről ugyanis egy pár akkumulátor és egy izmos mágnes gondoskodik. Az elektronika egyébként egészen egyszerű, a szerkezet legbonyolultabb eleme az ujjlenyomat-ellenőrző. Persze ettől még lenyűgöző az egész, itt a videó, tessék megnézni:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik