Élet-Stílus

„A kutya vezetett” – védekezett az ittas sofőr

Újabb elképesztő történet érkezett a legőrültebb amerikai államként ismert Floridából, ahol most egy részeg sofőr kalandjai kerültek be a hírekbe, aki azt mondta az őt letartóztató rendőröknek, hogy nem is ő, hanem a kutyája vezette autóját. Mindezt azután, hogy autójával belecsúszott két árokba, nekicsapódott egy háznak majd egy templom vécéjében bújt el az őt üldöző rendőrök elől – írta a WFTS televízió.

A beszámoló szerint az egész szerda este nyolc óra után kezdődött, amikor egy rendőr gyorshajtás miatt próbált meg megállítani a Reliford Cooper, aki a rendőrautót meglátva inkább a gázra lépett, és megpróbált elmenekülni. Azonban nem jutott messzire. Rögtön a gyorsítás után ugyanis az út menti árokba csúszott, majd túlkorrigált és egy másik árkon áthajtva egy háznak ütközött.

Cooper ekkor elszaladt a házak között, de a kutyás rendőrök nem sokkal később egy templomnál megtalálták ledobott pólóját. Ekkor a lelkipásztor közölte a rendőrökkel, hogy valaki elrejtőzött a templom vécéjében. A férfit a hívők vitték ki a rendőröknek, akiknek a Cooper kijelentette: „Nem én vezettem”. Majd hozzátette: „A kutyám vezette az autó. Én csak azért futottam el, mert ahhoz volt kedvem. Nem találnak nálam drogot, vagy fegyvert”. Majd elhányta magát. Amit hátfájására fogott.

A rendőrök előbb kórházba vitték, majd átszállították egy börtönbe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik