Élet-Stílus

Brutális ételeket kóstol a hétéves kisfiú – videó

Hiába, a nézettség nagy úr.

Aki gyakran olvas minket, tudja, hogy rendszeresen bemutatunk olyan bizarr alakokat, akik – ahelyett, hogy valami rendes szakmát választottak volna – abból élnek, hogy a YouTube-ra saját gyártású videókat pakolnak fel.

Játékokat csomagolnak ki vagy mutatnak be, extra kajákat főznek vagy rendkívüli mennyiséget esznek – a közös pont egyedül az, hogy a megfelelő nézettség elérése után gennyesre keresik magukat.

Most egy hétéves kisfiút mutatunk be: Vito Frezza, avagy „Vito, a kölyök” ételeket kóstol.

De ezt nem úgy kell elképzelni, hogy mondjuk sütit, rántott húst vagy parizeres szendvicset, hanem a legbizarrabb élelmiszereket. Mondjuk 100%-os rostos citromlevet. Vagy  nagyon-nagyon csípős ételeket.

Aztán vagy sikerül neki a „kihívás”, vagy nem. Vito (és a családja) még nem gazdagodott meg a videókból, a felvételeket – egy-kettőtől eltekintve – egyelőre pár tízezren látták, és a feliratkozók száma is csak 1500 körül jár (persze a mostani médiavisszhangtól ezek a számok felpöröghetnek). Viszont az apukája állítólag egy Nintendo Wii-t ígért neki, ha valamelyik film nézettsége eléri a százezret.

Egyetlen kérdés fogalmazódott meg bennünk: ön kitenné kiskorú gyerekét annak, hogy iszonyú csípős ételeket vagy savas italokat fogyasszon a nézettség érdekében?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik