Élet-Stílus

A neten keresi a férfit, aki megmentette zaklatójától

A fiatal nő inkább nem szólt semmit, mikor az egyik utas megmarkolta a fenekét. Utastársa viszont nem hagyta szó nélkül a dolgot.

„Fél tizenegykor történt, éjszaka. Épp a 207-es éjszakai busszal utaztam hazafelé, mikor az egyik pillanatban arra lettem figyelmes, hogy valaki megmarkolja a fenekem” – kezdte történetét a 30 éves Kaitlyn Regehr a Buzzfeed News amerikai hírportálnak, majd hozzátette, inkább nem szólt egy szót sem, csak távolabb húzódott a kellemetlenkedő utastól.

„Tudom, hogy szörnyen hangzik, de épp azt csináltam, amit a legtöbb nő csinált volna. Odébbhúzódtam és reméltem, hogy a férfi nem ott száll majd le, ahol én és nem kezd követni a sötétben” – írta Kaitlyn, majd hozzátette, ami ezután következett, arra egyáltalán nem volt felkészülve.

„Szerencsére az esetet látta egy másik utastársunk is, aki ellentétben velem, azonnal szóvá tette a dolgot és megkérdezte a zaklatómtól, mit művel. „Szerencsére elég hangosan szólt a férfihez ahhoz, hogy az egész busz hallja, mit művelt. Emlékszem, arról kérdezte, vannak-e nők a családjában. Hogy van-e anyja, vagy lánytestvére? És, ha igen, mit szólna hozzá, ha valaki velük csinálná azt, amit ő éppen most velem.”

Kaitlynt elmondása szerint meghatotta a férfi reakciója, megköszönni mégsem tudta rendesen, mert mielőtt közbe szólhatott volna, le kellett szállnia. Épp ezért döntött úgy, hogy az internet segítségét kéri, hátha valamelyik ismerősén keresztül a hálája eljut majd névtelen megmentőjéhez.

Kép forrása: Facebook
Kép forrása: Facebook

Egy Facebook-posztban részletesen leírta a vele történteket, majd arra kérte barátait, osszák meg a bejegyzést, hogy minél hamarabb eljuthasson a jótevőhöz.  Néhány órával később, a poszt önálló életre kelt: több ezren osztották meg, Kaitlyn postaládáját pedig elárasztották a hasonló történeteket tartalmazó levelek.

„Örülök, hogy ezzel sikerült felhívni a figyelmet egy komoly problémára és bízom benne, hogy többen mernek majd szót emelni a zaklatás ezen formái ellen is.”

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik