Élet-Stílus

„Kösz, hogy tönkretettétek az esténket” – kisfia miatt mentek neki az anyukának

Két vendéget is felbőszített az örömében sikoltozó tízhónapos kisfiú.

„Mivel pontosan tudjuk, hogy a fiunk még hajlamos evés közben hangoskodni, úgy döntöttünk, aznap este családbarát étterembe megyünk” – emlékszik vissza Katie Leach, majd hozzáteszi, mindezek után őszintén meglepte, hogy az étterem két vendége mérges lett rájuk.

„A két nő a mellettünk lévő asztalnál evett. Még épp csak megkaptuk az ételünket, amikor váratlanul felpattantak és egy cetlit csaptak az asztalunkra.” Katie a Today című amerikai hírműsornak elárulta, a cetlire csak ennyit írtak: „Kösz, hogy az üvöltöző gyerekeddel tönkretettétek az esténket.”

Kép forrása: Facebook
Kép forrása: Facebook

Katie azt mondja, párjával az este folyamán többször is próbálták csitítani gyermeküket, aki nem azért hangoskodott mert morcos, vagy nyűgös lett volna, hanem azért, mert nagyon boldog volt. „Ha izgatott, vagy ha boldog, örömében mindig sikkantgatni szokott. Nem gondoltuk volna, hogy ez bárkit zavarhat majd” – árulta el az anyuka.

Miután kézhez kapta a felháborodott hangú irományt, Katie azonnal szólt az étterem vezetőjének, aki azonnal bocsánatot kért tőlük, sőt, a vacsorájukat is kifizette kárpótlás gyanánt.

katie leach
Kép forrása: Facebook

„A Texas Roadhouse nampai éttermét a közelmúltban a város leghangosabb éttermének választották. Nem véletlenül: az éttermünk az a hely, ahol kicsik és nagyok egyaránt jól érezhetik magukat. Aki pohárcsilingelést és az evőeszközök hangját szeretné hallgatni, keressen magának egy másik helyet” – nyilatkozta a Todaynek az étterem szóvivője.

 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik