Élet-Stílus

Az 5 legmenőbb állat az állatok világnapján

Mivel is ünnepelhetnénk méltóbb módon kedvenceinket, mint egy kedves kis gyűjteménnyel a mai nap legnépszerűbb, legjobban kattintott, legtöbbet osztott és like-olt, azaz legtrendibb állataival. Kezdjük is a sort!

5. Kutya-cica barátság

Nagyon pörög a Redditen a kutyushoz bújó cicáról készült gif-animáció, amit a fotóra kattintva meg is nézhettek!

kutyacica

4. Pumpernickel a minimalac

A BuzzFeed olvasótábora kapta fel ezt a kis drágát. Ugye, nem szalonnaként fogja végezni? Több fotó: Pumpernickel Instagram profilján.

Fotó: Pumpernickel The Minipig
Fotó: Pumpernickel The Minipig

3. A bátyám kutyája ma lett egy éves

Ehhez, az Imguron terjedő fotóhoz talán nem is kell mit hozzáfűznünk. Az egyik hozzászóló szerint a srác valójában lovat akart írni.

View post on imgur.com

2. Cassidy a kerekesszékes cica

Cassidy egy kölyök vadmacska. A hátsó lábait véletlenül rágta le a mamája a születése után. Csodálatos módon kibírt kilenc hetet a vadonban mielőtt megmentették. 3D nyomtatóval készítettek neki “kerekesszéket”.

1. A cirkuszi és málhás elefántok

Petícióban követeli A World Animal Protection nevű szervezet az állatok világnapján, hogy a Thomas Cook utazási iroda, hagyjon fel az ázsiai elefánttúrák eladásával. Mint írják: egyetlen elefántot sem verhetnek vagy kínozhatnak meg a szórakoztatásunkért. A mai nap vitathatatlan sztárjai tehát ezek az óriás négylábúak lettek. Reméljük, minél hamarabb jobbra fordul a sorsuk!

Fotó: Wild Animal Protection
Fotó: Wild Animal Protection

Ajánlott videó

Olvasói sztorik