Élet-Stílus

Meghalt az apa, aki utolsó hónapjaiban rákbeteg kislánya kezelésére gyűjtött

Az agydaganatban szenvedő férfi nem akart úgy meghalni, hogy nem biztosította lánya gyógyulásának esélyét.

„Nagyon nehéz időszak ez most Kellinek, még úgy is, hogy hónapok óta próbáltuk felkészíteni arra, ami történni fog. Igazi apja lánya és már most nagyon hiányoznak neki azok a meghitt percek, amit eddig Tommal töltött” – árulta el a Mirror című brit lapnak Tom Attwater özvegye, a 28 éves Joely.

A 32 éves brit férfi, tavaly lopta be magát egy világ szívébe, mikor világméretű kampányt indított azért, hogy összegyűjtsön 500 ezer fontot hatéves kislányának, akit három hónapos és hároméves korában is neuroblasztómával, az idegrendszert érintő gyerekkori daganattal diagnosztizáltak.

Kép forrása: Facebook
Kép forrása: Facebook

“Az orvosok szerint a betegsége bármikor visszatérhet, ezért mikor kiderült, hogy Tom gyógyíthatatlan beteg, úgy döntött, hátralevő idejét azzal tölti, hogy összegyűjt egy nagyobb összeget, amivel Kelli részt vehet egy kifejezetten neuroblasztómát célzó úttörő kezelésen.”

Joely elárulja, hogy Tomot egy percig sem érdekelték saját esélyei, nem akart kísérleti kezeléseket, se újabb kemoterápiákat. „Minden létező idejében a kampányon dolgozott és csak akkor nyugodott meg végre, mikor végre összegyűlt az összeg. Onnantól kezdve minden idejét velünk, a családjával töltötte. Boldogan ment el.”

Tom Attwatert 2012-ben diagnosztizálták előrehaladott agydaganattal.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik