Élet-Stílus

11 éves fiú vezette le anyja szülését

Amikor a georgiai Marietta városában élő Kenyarda Dukes kedd délután kezdte el érezni, hogy megindult nála a szülés, már tudta, hogy nem lesz ideje kórházba menni, hogy orvosa segítségével hozza világra gyermekét. Szerencsére nem volt egyedül otthon. Ott volt 11 éves fia is, és végül Ő volt az, aki levezette a szülést – jelentette a helyi sajtó.

James a beszámoló szerint rendkívül nyugodt maradt a váratlan helyzetben, azonnal hívta a 911-es segélyhívő számot, és az ott kapott utasításokat követve segített anyukájának a szülésben. A kisbaba végül gond nélkül a világra jött, teljesen egészségesen.

(Fotó: WSBTV)
(Fotó: WSBTV)

„Még soha nem láttam ilyet, James nagyon különleges” – mondta el az esetről Dr. Eric Brown, akinek eredetileg le kellett volna vezetnie a nő szülését. A gyerek szülei természetesen szintén nagyon büszkék a fiúra, aki közölte: csak azt tette, amit tennie kellett.

James a WSBT televízió híradójának elmondta: orvos szeretne lenni, amikor majd felnő. Dr. Brown már közölte is, hogy bármikor szívesen látja munkahelyén, és segíteni fognak neki, hogy megvalósítsa álmát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik