Élet-Stílus

Leállította lánya esküvőjét, hogy valami igazán megható dolgot tegyen

A menyasszony édesapja az utolsó utáni percben döntött úgy, hogy változtat a ceremónia menetén.

„Mikor az örömapa váratlanul leállította a ceremóniát, épp a bevonulás közben, mindenki ledöbbent. Őszintén mondom, senki nem számított arra, ami ezután következett” – írja Facebook posztjában Delia D Blackburn, a Peck-esküvőn dolgozó fotográfus.

A bejegyzésből kiderült, hogy az örömapa azért szakította félbe a bevonulást, hogy megható gesztust tegyen lánya nevelőapja felé. „Csak odalépett hozzá és kézen fogva vezetni kezdte őt. A menyasszonyhoz” – írja a fotós, majd hozzátette, a két férfi végül közre fogta Brittanyt, és együtt vezették őt az oltár elé.

„Mondanom se kell, hogy szem nem maradt szárazon a jelenetet látva.”

Kép forrása: Delia D Blackburn Photography
Kép forrása: Delia D Blackburn Photography

Nem sokkal később a 21 éves Brittany édesapja nyilatkozott a brit Chronicle-Telegram című lapnak, interjújában pedig elárulta, végig csak a lánya boldogságát tartotta szem előtt. „Mikor kiderült, hogy Brittany férjhez megy, nem is volt kérdés, hogy én vezetem majd oltár elé.”

Az apa elmondta, hogy lánya többször beszélt arról, hogy nehéz választás elé kényszerült, hiszen szíve szerint édes- és nevelőapjával együtt vonulna be. Csakhogy Todd kezdetben hallani sem akart a dologról. „Ki nem állhattam a férfit, akivel a volt feleségem összekötötte az életét. Nem akartam, hogy a lányom legszebb napján bármilyen szerep jusson neki.”

Kép forrása: Delia D Blackburn Photography
Kép forrása: Delia D Blackburn Photography

Todd végül az utolsó utáni percben megenyhült, könnyeket csalva ezzel nem csak a nevelőapa, de az egész násznép szemébe.

„Mindig is arról álmodtam, hogy egyszer oltár elé vezetem a lányomat. Miután feleségül vettem Candyt, egyszerre három csodálatos lány apja lettem, és az álmom valóra válhatott, amiért örökké hálás leszek Toddnak” – mondta könnyek között Todd Cendrosky.

Kép forrása: Delia D Blackburn Photography
Kép forrása: Delia D Blackburn Photography

Az eseményről készült képek – mióta a fotós posztolta őket saját Facebook-oldalára – vírusszerűen terjednek. Eddig több mint 1 millióan lájkolták és legalább negyedmillióan kommentelték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik