Élet-Stílus

Megalázták az anyukát, aki 5 hónap alatt 50 kilót fogyott

A nagy fogyás után boldogan pózolt a falatnyi bikiniben. Nem mindenkinek tetszett.

„Mindannyiunk érdekében, inkább maradj az egyrészes verziónál”

– írta a kommentelő Shantell Bennett fotója alá, bele se gondolva, mekkora fájdalmat okoz majd ezzel a 24 éves nőnek. Az egygyermekes ausztrál édesanya ugyanis büszkeségből posztolta a fotót nyilvános Facebook-oldalára: azt szerette volna megmutatni rajongóinak, hogy az öt hónapja tartó kemény edzés és a szigorú diéta igenis megtette a hatását.

Az egygyermekes ausztrál Shantell öt hónap alatt 50 kilót fogyott, és azt mondja, még legalább ennyit fogyni szeretne. A Daily Mail ausztrál kiadásának azt is elárulta, hosszú évek óta nem volt rajta kétrészes fürdőruha, ezért volt annyira boldog, hogy a fogyást követően ez a darab már rájött.

Ilyen volt Kép forrása: Facebook
Ilyen volt
Kép forrása: Facebook

A fiatal nő a lapnak azt is elmondta, bár először sírva fakadt a gonoszkodó megjegyzést olvasva, erőt merített a többi kommentből, melyek mind elismerően nyilatkoztak róla. „A sorstársak és a követően személyes történetei és a támogatásuk nélkülözhetetlen ahhoz, hogy sikerrel vegyem az akadályokat, de a legtöbb erőt mégis a családomtól, a vőlegényemtől és a 20 hónapos kisfiamtól kapom” – árulta el.

Ilyen lett Kép forrása: Facebook / Beauty and the Band
Ilyen lett
Kép forrása: Facebook / Beauty and the Band

Hozzátette, tapasztalata szerint leginkább a nők azok, akik kritikusak a körülöttük lévő nők testalkatával. „Sokáig tartott, de mostanra végre ki tudom mondani már egy nő jelenlétében is azt, hogy nagyszerűen nézek ki” –mondja Shantell, aki pontosan tudja, hogy még sokat kell változnia, ettől még büszke arra az eredményre, amit elért.

 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik