Élet-Stílus

Megkérte barátnője kezét, miután a lány meghalt

A megtört fiatalember jövőre tervezte a lánykérést, csakhogy a sors közbeszólt.

“Felfoghatatlan, hogy ilyesmi megtörténhet egy makkegészséges, fiatal lánnyal” – idézi a Daily Mail című brit bulvárlap a 18 éves Abigail Hall szüleit. A doncasteri lány, aki alig néhány hete kezdte első évét a sheffieldi egyetemen, szerdán lett rosszul. A szobatársai találtak rá a földön fekve, ám hiába értesítették azonnal a mentőket, az életét már a kiérkező segítség se tudta megmenteni.

“A sötétben tapogatózunk. Fogalmunk sincs, mi okozhatta Abigail halálát” – árulta el a fiatal lány édesanyja, majd hozzátette, gyermeke halálának okát legkorábban a boncolást követően tudhatja majd meg. “Egy biztos: a rendőrség nem indított nyomozást Abbie halála miatt, azt mondják, semmi nem utal arra, hogy emberölés áldozata lett” – tette hozzá.

Abigail Hall azonban nem csak váratlan halála miatt került a figyelem középpontjába a napokban. Barátja, Josh Thompson gondoskodott arról, hogy szerelméről egy egész világ beszéljen, mikor úgy döntött, a lány halála után kéri meg a kezét. A korfui teniszedző elmondta, a lánykérést jövőre tervezte, mert szerette volna, ha Abigail túl van az első egyetemi évén, de a sors máshogy akarta.

“Mikor megtudtam, mi történt, azonnal ideutaztam és engedélyt kértem Abbs szüleitől, hogy eljegyezzem őt” – mondja Josh, majd hozzáteszi, legjobb barátjával választotta ki a csinos eljegyzési gyűrűt, amit aztán barátnője ujjára húzott. “Szerettem volna ország-világ előtt kimondani, hogy ő az életem. Hogy ő az egyetlen ok, amiért reggel fel akarok kelni” – nyilatkozta a megtört fiatalember.

Kép forrása: Facebook
Kép forrása: Facebook

Josh a brit Telegraph beszámolója szerint azt mondta, semmi nem utalt arra, hogy Abigail beteg lett volna. “Nem panaszkodott rosszul létre, vagy fájdalomra. Teljesen egészséges fiatal lány volt, tele tervekkel. Jövőre úgy terveztük, ellátogatunk Dubajba, Törökországba és szilveszterre Párizsba. Nincsenek szavak, amik kifejeznék, mennyire hiányzik már most” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik