Élet-Stílus

Sikeres fehérneműmodell lett a lábak nélkül született lányból

Nem hagyta, hogy fogyatékossága gátat szabjon az álmainak.

„Igen, más vagyok, mint a körülöttem élők többsége. De ettől még igenis lehetek szexi”

– mondja önbizalommal telve a 23 éves Kanya Sesser, aki immár pontosan 8 éve foglalkozik azzal, amire saját bevallása szerint született. A fiatal nő ugyanis fehérneműmodellként keresi kenyerét, és mint mondja, 15 éves volt, mikor az első sorozatokat készítették róla. „Akkor még csak sporttal kapcsolatos képek készültek, ezután jött a fehérneműfotózás.”

Kanya, akinek legnagyobb vágya most az, hogy indulhasson a 2018-as dél-koreai téli paralimpián, azt mondja, büszke magára, hogy az ügynökségek rendszeresen megkeresik. „Azt szeretem a fotózásokban, hogy bebizonyíthatom, a szépség annyiféle, ahány ember csak él a földön.”

Kép forrása: mirror.co.uk
Kép forrása: mirror.co.uk

A 23 éves kaliforniai nőt, szülei ötéves korában fogadták örökbe egy thaiföldi árvaházból, hogy aztán a lehető legnagyobb szeretettel neveljék oregoni otthonukban. „Meglepő, de a közlekedéshez sosem használtam kerekesszéket. Mindig csak gördeszkáztam, és amikor ezt meguntam, megtanultam kézen járni” – mondja, majd hozzáteszi, küzdelmeiről épp könyvet ír, ami jövőre jelenik majd meg.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik