Élet-Stílus

Eldobta újszülött gyermekét, hogy férje ne jöjjön rá hűtlenségére

A 36 éves nő titkolta terhességét. Titokban is szült, hogy aztán gyermekét egy vadidegen lépcsőjén hagyja.

„Kérem, vigyázzon nagyon a kisfiamra, és semmilyen körülmények között se hozza nyilvánosságra a dolgot. A férjem erőszakos ember, ha tudomást szerez a baba létezéséről, megöl engem”

-írta az újszülött fia mellé rejtett cetlire egy 36 éves brit nő. Leigh-Anne Varley kiskorú veszélyeztetése miatt a napokban állt bíróság elé. Az ítélethozatalkor a bíró figyelembe vette, hogy Varley – ezt az esetet leszámítva – példás családi életet él. „Lelkiismeretes anyuka, akit nagyon megviseltek az elmúlt hónapok eseményei” – mondta a bíró, majd hozzátette, 14 nap felfüggesztett börtönbüntetést szab ki rá.

Kép forrása: Facebook
Kép forrása: Facebook

Bár Leigh-Anne hálás lehet az ítéletért, volt, aki nem volt megelégedve a bíróság döntésével. Az asszony például, akinek lépcsőjén Leigh-Anne a gyermekét hagyta. „Börtönbe kellett volna küldeniük, hiszen sorsára hagyta a gyermekét” – mondta. Janice Clish emellett azt is nehezményezte, hogy az anya nem kért tőle bocsánatot, amiért egy gyereket hagyott a lépcsőjén, ezzel nehéz helyzetbe hozva őt.

A tárgyalás során kiderült, Leigh-Anne egész végig titkolta a terhességét: nem csak a férje, de az egész családja előtt. Rettegett, hogy kisfia valójában a szeretőjétől fogant, és hogy a születése után a férje rájön erre. Mivel csak későn döbbent rá terhességére, elvetetni nem tudta a gyermekét, ezért úgy döntött, mikor lehetősége lesz rá, megszabadul tőle.

Leigh vallomásából kiderült az is, a gyermeket végül a legnagyobb titokban, az éjszaka közepén hozta világra. Megmosta, majd takaróba burkolta és néhány háztömbbel távolabb, egy lépcsőre tette. A kisfiúra órákkal később egy kutya talált rá, akit gazdája – Janice Clish – épp kiengedett pisilni.

 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik