Élet-Stílus

11 hónap alatt 80 kilót fogyott – kés alá feküdt a megnyúlt bőr miatt

Simone Andersont egy világ ismerte meg, miután bátran visszaszólt a rátámadó trolloknak.

Két hónappal ezelőtt az egész világ a 24 éves Simone Andersonról beszélt. Arról a bátor, új-zélandi nőről, aki 11 hónap alatt ledobta a testsúlyának több mint a felét. 169 kilót nyomott, mikor 2014 augusztusában úgy döntött, változtat korábbi életmódján és kemény fogyókúrába kezd. És mindössze 83 kilót nyomott, mikor majd egy év után először büszkén a tükörbe nézett.

Azután, hogy a fogyásának minden fontosabb pillanatáról beszámolt Facebook- és Instagram-oldalán, szinte magától értetődő volt, hogy erről a fontos eredményről is posztol majd valamit. Simone júliusban rendhagyó módon egy előtte-utána képet tett közzé, melyen nagyon is jól látszik, milyen hatalmas utat tett meg a szigorú diétának és az edzéseknek köszönhetően.

Kép forrása: Instagram
Kép forrása: Instagram

Csakhogy az ominózus fotóra nem csak kedves és támogató reakciók érkeztek: megjelentek a trollok is, akik azzal vádolták Simone-t, hogy fotoshopolta a képeket. „Csalónak neveztek, mert hiányolták a képekről a hasamon megereszkedett bőrt” – mondta akkor Simone, majd válaszul valami olyasmit tett, amit korábban csak kevesen. Közzétett egy harmadik képet is, amin láthatóvá tette a sokak által hiányolt, kinyúlt és megereszkedett bőrt is.

Most, két hónappal a fent említett események után, ismét Simone Andersonról szólnak a hírek: a fiatal nő ugyanis úgy döntött, kés alá fekszik, és azokat a testrészeit, melyeken már nem segít az edzés, plasztikai sebésszel hozatja rendbe.

Kép forrása: Instagram
Kép forrása: Instagram

A People magazinnak interjút is adott, melyben elárulta, már régóta várt a műtétre. „Tudom, hogy sosem lesz tökéletesen lapos hasam, mégis, alig várom, hogy újra edzhessek. Végre anélkül, hogy attól kellene tartanom, hogy a nadrágomból előbuggyan a sok felesleges, megereszkedett bőr” – mondta a fiatal nő, majd hozzátette hála az orvosi beavatkozásnak végre sokkal magabiztosabb lehet majd.

Kép forrása: Instagram
Kép forrása: Instagram

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik