Élet-Stílus

Az egész világot lenyűgözi Láncfűrész, az aranylábú takarító

Nem mindennapi leckét ad világnak állhatatosságból és kitartásból Adam Lenon. A „Cahinsaw (Láncfűrész) becenevű férfi egy rövid ideig azt hitte, hogy derékba tört karrierjével vége az életének. Aztán összekapta magát. Olyannyira, hogy rövid idő alatt internetes sztár lett, akinek az a legfontosabb, hogy másokat inspiráljon.

Az elképesztő amerikaifutball-rúgásokkal, az Instagramon tizennyolcezres rajongótábort gyűjtő Chainsaw Lenon, a GoPro hivatalos videójában mesél történetéről.

„Egy tereprendező mérnökségnél dolgoztam, de elbocsátottak. Azzal, hogy elveszítettem az állásomat, úgy éreztem a személyiségemet veszítettem el. Egészen addig az alapján határoztam meg magam, hogy miből élek.”

Adam Lenonnak azonban nem volt ideje, és lehetősége válogatni az állások között, hamar eljutott a pontra, amikor el kellett vállalnia a „legmocskosabbat”. Egy középiskolában lett takarító. Megcsinálta a melót, de nem szerette, úgyhogy másban keresete magát.

„Minden reggel fél ötkor keltem, és bementem az iskolába, hogy rugdossam kicsit a labdát. Naponta két és fél órát gyakoroltam műszak előtt.”

Láncfűrész, aki korábban az egyetemen játszott amerikai focit, egy idő után annyira belejött a rúgásba, hogy gyakorlatilag, bárhonnan, bármibe képes beletalálni a tojáslabdával. Mutatványairól elkezdett videókat gyártani, majd megosztani őket az Instagramon. Hamarosan elképesztően sikeres lett.

„Most először érzem, hogy az emberek megbecsülnek, ezt imádom ebben az egészben. Az, hogy az emberek szeretik, amit csinálok, sokkal jobb érzés, mintha fizetnének érte. Az, hogy visszatérhettem a városba, amit elhagytam, hogy túl tudtam lendülni a problémámon úgy, hogy képes vagyok másokat inspirálni, ez az igazi fizetség” – mondja Adam Leon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik