Élet-Stílus

Fantasztikus módszerrel égették be szülei a szelfimániás lányt

Emily Musson, és a pasija Johnny imádnak közös szelfiket készíteni, majd a képekkel elárasztani a közösségi portálokat. Néhány a napja a lány három közös fotót rakott fel a Twitterre, majd mintha ez nem volna elég, a Facebookra készített még egy ízléses kollázst is a képekből.

szelfisor 1
twitter.com/emilymusson

A lány kiváló humorérzékkel megáldott szülei ekkor érezték úgy, hogy ideje rávilágítaniuk: a gyermek kissé talán túlzásba viszi. Úgyhogy fogták magukat, megcsinálták magukról ugyanazt a három fotót, és még a kollázst is megcsinálták belőlük, majd posztolták a képeket.

twitter.com/emilymusson
twitter.com/emilymusson

A meglepett lány saját fotói mellett osztotta meg ősök képeit ezzel a szöveggel: „szüleim valószínűleg be van drogozva, vagy mi”. A Twitterposztot azóta negyvennyolcezer ember osztotta meg.

A BuzzFeed megkereste Emily Musson, aki azt mondta, ő is úgy gondolta, hogy viccesek a szülei fotói, de azt nem gondolta, hogy ennyire. Elárulta: azon nem lepődött meg, hogy anyja ilyesmiket művel, de „apám eléggé konzervatív, kíváncsi vagyok, anyám mivel vette rá, hogy részt vegyen ebben.”

A lány azt mondta, elég friss még a barátjával a kapcsolat, a szülők még nem is találkoztak a fiúval. „Szegény srác” – mondta Emily.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik