Élet-Stílus

Véletlenül vodkával etette meg hathetes kislányát

Az anya ellen nem indul eljárás. A rendőrség szerint egyszerű baleset történt.

Bár alkoholmérgezés gyanúja és magas véralkoholszint miatt több napra kórházba került, a hathetes kislány szerencsére maradandó károsodások nélkül túlélte, hogy édesanyja véletlenül vodkával etette meg. Ahogy az a Mirror című brit lap tudósításából kiderült, a 22 éves – neve elhallgatását kérő nő – nem tudta, hogy gyermeke tápszerét nem vízzel, hanem tömény vodkával higítja.

A wisconsini nő a rendőrségen elismerte a tévedését, majd elárulta, a cumisüvegben lévő vizet feltehetően gyermeke apja cserélte vodkára. „Azt mondja, miután kitöltötte az üvegbe a vizet, kiment a konyhából. Mire visszatért és elkészítette a kislány tápszerét, az üvegben már vodka volt. Végül azzal is etette meg a gyermeket.”

Miután feltűnt neki, hogy gyermeke furcsán viselkedik, az anya azonnal értesítette a mentőket. „A férjével össze is különbözött a dolog miatt” – tette hozzá a kenoshai rendőrség szóvivője, Bradley Hetlet.

A Mirror információ szerint a gyermek vérében háromszor annyi alkohol volt, mint amennyi egy felnőtt ember számára megengedett Wisconsin államban.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik