Élet-Stílus

Ez fura fürdőruha állítólag minden nőből szexbombát varázsol

Hölgyeim, a keresésnek vége. A vásárlók egybehangzó véleménye szerint megszületett a fürdőruha, ami minden testalkatot a lehető legelőnyösebben mutat meg.

kép: amazon.com
kép: amazon.com

Ez a fekete monokini fürdőruha 700, nagyrészt pozitív véleményt kapott az Amazonon, az elégedett vásárlók pedig még fotókat is posztolnak magukról. A sokpántos csoda állítólag minden testalkaton működik, és az árát, a mintegy ezer forintnak megfelelő 3,5 dollárt is figyelembe véve ez kiváló üzletnek tűnik.  Még az Orange Is The New Black színésznője, Laverne Cox is megmutatta magát benne az Instagramján.

Ok maybe the last shot from my #ImpromptuFireIslandPhotoShoot shot by @jonofreedrix #TransIsBeautiful

A photo posted by laverne cox (@lavernecox) on

Az egyetlen enyhe kritika, amit a csodadarab kapott, az volt, hogy a teteje egy kicsit lötyög, de pánikra semmi ok, hiszen ki lehet cserélni azt is. Igaz, hogy egy pár hetet várni kell, mire a fürdőruha megérkezik Kínából, de úgy tűnik, a türelem rózsát (vagy egy jó fekete fürdőruhát) terem.

Persze hátulütő mindig van, ezúttal viszont csak a strandolás után jelentkezik: egy kiadósabb napfürdőzés után az elégedett vásárlók hetekig csíkosak lesznek.

(via: The Sun)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik