Élet-Stílus

A postás mentette meg a 96 éves néni életét

Figyelmes postásának köszönheti életét egy 96 éves amerikai nő, aki egy esés után több napon át feküdt étlen-szomjan háza padlóján, és képtelen volt arra, hogy saját erejéből felkeljen és segítséget hívjon. Mivel az idős nő ideje nagy részét a házban tölti, a szomszédoknak nem volt gyanús, hogy napokon át nem látják. Végül a terület postása, Chris Feldhaus volt az, akinek feltűnt, hogy valami nincsen rendben az idős nővel – jelentette a Fox4KC.

A postás a televíziónak elmondta: az szúrt neki szemet, hogy a nő két egymást követő nap sem ürítette ki postaládáját, pedig minden egyes nap ki szokta venni a leveleket. A bajt sejtő postás becsöngetett, majd amikor senki sem válaszolt, szólt a helyi gondoknak, aki pedig a rendőrséget riasztotta, hogy nézzenek rá az idős nénire.

A beszámoló szerint a padlóra zuhant nő eszméleténél volt, de nagyon le volt gyengülve, amikor a rendőrök megtalálták. Jelenleg kórházban lábadozik, és nemsokára találkozhat is a helyi sajtóban hősként ünnepelt postással, akinek az életét köszönheti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik