Élet-Stílus

Tudományos felmérés: az egyéjszakás kalandnál számít a méret

3D-nyomtatással az ideálispénisz-kutatásért!

Számít a méret? És ha igen, mekkora az ideális? Ezekre a kérdésekre keresték a választ a University of California és University of New Mexico kutatói. Sokszor készült már hasonló felmérés, ez esetben a vizsgálat során használt módszertan volt a különleges: a szakemberek 3D-nyomtatóval készítettek különböző méretű péniszeket (jó, mondjuk úgy, hogy színes rudakat), és a lányoknak-asszonyoknak ezekből a mintákból – összesen harmincháromból – kellett kiválasztaniuk az ideálist.

Így (szemben a korábbi vizsgálatokkal) a válaszadók nem pusztán leírás vagy gagyi sematikus rajzok alapján tudtak nyilatkozni az ideális méretről: végre kézzelfogható (hahaha!) eredmények születtek.

A felmérés résztvevőinek választaniuk kellett egy optimális méretű rudat, amit el tudnának képzelni egy hosszú távú párkapcsolatban, és rá kellett mutatniuk egy olyan dorongra is, amit igazán értékelnének egy egyéjszakás kaland során.

És képzeljék, a két ideális méret közt komoly eltérés van: az alkalmi kapcsolatra választott szerszám jóval nagyobb méretű volt, mint amit az állandó párkapcsolathoz igényelnének. A kutatók szerint erre az az egyik lehetséges magyarázat, hogy az egyéjszakás kalandban kisebb a lelki kötődés, és ezt kompenzálja a nagyobb szexuális örömöt biztosító méretesebb szerszám.

És még néhány érdekes adat:

  • Tizenhat centi az elvárt méret, amelyet egy tartós viszony során megfelelőnek tartottak a válaszadók.
  • Az ideális pénisz legfontosabb kritériumainak sorrendjében a méret csak a 6. helyen végzett (az ápoltság, szőrzet és más tényezők után kullogva).

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik